IZABERITE VOZILO
PRONAĐITE SMJEŠTAJ

Garantovano Najpovoljnija CijenaKako funkcioniše ?

Ako nakon rezervacije bilo kojeg hotela Perla Groupe pronađete istu ponudu na drugoj web stranici za isti hotel po nižoj cijeni u roku od 24 sata od rezervacije, Garantujemo vam tu istu cijenu sa odobrenim dodatnih 10% popusta.

Primjer:

 • Cijena koja se nalazi na našem officialnom sajtu Perla Grupe, www.perla.me: EUR 100
 • Cijena na nekom drugom sajtu: EUR 80 
 • Finalna cijena odobrena od Pera Grupe: EUR 72 (EUR 80 - 10%) 

  Direktni kanal prodaje Perla Grupe:

 • www.perla.me je oficijalni sajt Perla Grupe


 • Primjena Garancije 

  Garancija najniže cijene odnosi se na rezervacije hotela Perla Grupe. 
  Da biste podnijeli zahtjev pod garancijom najniže cijene, morate ispuniti obrazac online zahtjeva na web stranici Perla Grupe.

  Vrsta Soba

  Garancija najniže cijene vrijedi za istu kategoriju soba koja je rezervirana na web stranicama Perla Grupe.
  Kategorija sobe za koja se traži zahtjev mora biti dostupna i rezervirati na drugoj web stranici u vrijeme provjere od strane službe za korisnike Perla Grupe.

  Dužina Boravka

  Garancija najniže cijene za iste datume koji su rezervirani na internetskim stranicama Perla Grupe. Za zahtjeve koji se odnose na rezervacije od dvije ili više uzastopnih noćenja (u istom hotelu), Garancija najniže cijene vrijedi po cijeni po noći, a ne na ukupnom iznosu boravka.

  Valuta

  Ako je cijena na nekom drugom internetskom mjestu data u valuti različitoj od one koju je rezervisao na internetskim stranicama Perla Grupe, služba za korisnike Perla Grupe će pretvorit taj iznos u istu valutu. Perla Grupa zadržava pravo odbiti zahtjev ako se kursevi za obje web stranice razlikuju. Razlike u cijenama zbog fluktuacija, zaokruženih veličina ili zbog razlika u kursu valute neće se uzeti u obzir za Garanciju najniže cijene.

  Uslovi Prodaje

  Uslovi prodaje povezani sa cijenom na drugoj internetskoj stranici moraju biti isti kao i uslovi prodaje cijena koja se rezervisu na internetskim stranicama Perla Grupe kako bi se primijenila Garancija najniže cijene.

  Odgovornost

  Perla Grupa odbacuje bilo kakvu odgovornost u vezi s bilo kojim troškovima koji mogu proizaći iz otkazivanja rezervacije, za sve rezervacije izvršene na bilo kojoj Internet stranici, osim web stranice Perla Grupe. Perla Grupa zadrzava pravo izmjene ili ukidanja Garancija najniže cijene i njegovih uslova i odredbi garancije u bilo kojem trenutku i bez prethodne obavijesti.  Kontaktirajte nas: bestpriceguarantee@perla.me
   

  Centralne rezervacije:
  +382 31 345 700

  Kontakt

  Hotel Perla
  +382 (0) 31 345 070
  e-mail: hotel@perla.me
   
  Perla Residence - Podgorica
  +382 (0) 20 511 511
  e-mail: residence@perla.me

  Centralne rezervacije:
  +382 (0) 31 345-700
  +382 (0) 31 345-070
  e-mail: info@perla.me


  PERLA LTD.
  Šetalište 5 Danica 98
  85340 Herceg Novi
  Montenegro


  Developed by RGB Group
  Certificate of Excellence
  2016